DPS: I opštinski funkcioner iz Tuzi na Abazovićevoj listi u Podgorici

"Moglo bi se zaključiti da se radi o maratoncima koji trče počasni krug lokalnih izbora i dok su prijepodne direktori u Tuzima, popodne postaju Podgoričani i ubjeđuju njene građane da će biti posvećeni rješavanju njihovih problema"

13798 pregleda 12 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Admir Biorac v. d. direktora Vodovod i kanalizacija Tuzi, član Albanske alternative u Tuzima, kao odbornički kandidat našao se na listi URE Dritana Abazovića i njenih koalicionih partnera "Može Podgorica - Ovo je naš grad" za predstojeće podgoričke izbore.

To je saopštio Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Tuzi.

"Nakon slučaja ulcinjskog lokalnog funkcionera Abazovićeve liste, i u Tuzima se našao jedan naš direktor komunalnog preduzeća koji je za potrebe izborne kampanje postao Podgoričanin", dodaju iz DPS-a.

DPS Tuzi dodaje da građanke i građani te opštine sada mogu da vide koliko su im pojedine partije i njihovi funkcioneri posvećeni.

"Moglo bi se zaključiti da se radi o maratoncima koji trče počasni krug lokalnih izbora i dok su prijepodne direktori u Tuzima, popodne postaju Podgoričani i ubjeđuju njene građane da će biti posvećeni rješavanju njihovih problema", kažu iz DPS-a.

Osim toga, kako navode, vide i svi građani Crne Gore da svojevrsni izborni turizam stanuje u partijama koje GP URA okuplja.

"Ne čudi da su njihovi funkcioneri okupirali šaltere Ministarstva unutrašnjih poslova, time zloupotrebljavajući pomjenu prebivališta u konkretnim opštinama u susret predstojećim lokalnim izborima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: