Leković: SNP će se u Baru zalagati za rješavanje više problema

Kandidat za odbornika rekao da će se SNP zalagati za izgradnju parkovskih površina i postavljanje mobilijara, izgradnju nove autobuske stanice i stajališta, da će rješavati saobraćajnu gužvu tokom turističke sezone i problem parkirališta...

1835 pregleda 3 komentar(a)
Leković, Foto: SNP
Leković, Foto: SNP

Milorad Leković, kandidat za odbornika na izbornoj listi "SNP - Temeljno za Bar", rekao je će se ta stranka, kad, kako je naveo, bude na vlasti u Baru, sa naročitom pažnjom zalagati za rješavanje više problema.

Istakao je da je Sutomore najperspektivniji dio barske opštine.

Leković je rekao da će se SNP u Baru zalagati za nastavak realizacije projekta izgradnje trga i šetališta; uređenje i rekultivisanje oporaženog Golog Brda, izgradnja kapele, postavljanje podzemnih kontejnera za odlaganje i odvod otpada, postavljanje hidranata, izgradnja pješačkog pothodnika kod željezničke stanice...

Neophodno je, kako je dodao, i čišćenje korita svih drenažnih potoka, "počev od naselja Brca, Gorelac i Rutke, nadalje ka moru".

Leković je poručio i da će se SNP zalagati za izgradnju parkovskih površina i postavljanje mobilijara, izgradnju nove autobuske stanice i stajališta, te da će rješavati saobraćajnu gužvu tokom turističke sezone i problem parkirališta.

Bonus video: