URA: Imamo hrabrosti da uvidimo i ispravimo greške, mi i DPS smo dva svijeta

"Dok vi trpate pare u džepove i na bankovne račune u inostranstvu, mi vraćamo novac od akciza u budžet i ulažemo ga u škole, domove zdravlja, vrtiće i bolje uslove za istražne i pravosudne organe", poručuju iz Ure

10561 pregleda 20 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Građanski pokret URA i Demokratska partija socijalista (DPS) su dva svijeta, jer URA ne gleda u članske karte, već u zakone i dokaze, poručili su iz te stranke.

"Tužno je što je Crna Gora u dijelu svijeta dugo bila asocijacija na šverc cigara, i zato je smiješno što DPS bilo koga proziva za svoj neslavni patent, a kamoli one koji su tome stali na put i koji ne namjeravaju da stanu u borbi protiv kriminala. Pa makar na tom putu naišli i na svoje prijatelje i partijske kolege. Mi znamo da svaka promjena počinje od sebe. Mi smo svjesni da se nalazimo na najodgovornijim pozicijama u državi i da se baš zato moramo ponašati odgovornije od svih. Mi imamo hrabrosti da uvidimo greške, ali još više imamo snage da ih ispravimo", saopštili su iz GP URA.

Kazali su da se zna kako je radio DPS i da "više nikad niko neće moći tako da radi u ovoj zemlji".

"Mi smo dva svijeta, gospodo. Mi ne gledamo u članske karte, nego u zakone i dokaze. Dok vi trpate pare u džepove i na bankovne račune u inostranstvu, mi vraćamo novac od akciza u budžet i ulažemo ga u škole, domove zdravlja, vrtiće i bolje uslove za istražne i pravosudne organe. Dok naš premijer razgovara sa svim svjetskim liderima, vaš je stari poznanik italijanskih sudova.

"Jedini način da Crna Gora postane ono što može biti, a može biti sjajno mjesto za lijep život, je vraćanje novca u legalne tokove, obraza u politiku i sklanjanje politike iz pravosuđa. Zato ovo radimo. Zato ćemo to nastaviti da radimo. Zato neće biti izuzetka pred zakonom i zato je budućnost pred Crnom Gorom", zaključuju iz GP URA.

Bonus video: