Vađon: Kao prioritetan projekat iniciraćemo izgradnju garaže pored gradske pošte u Budvi

"Ovo je riješenje koje će građanima pomoći da ne gube ni vrijeme ni novac, a opštini da riješi saobraćajnu gužvu i čepove koji se stvaraju zbog nedostatka parking prostora"

3560 pregleda 3 komentar(a)
Vađon, Foto: GP URA
Vađon, Foto: GP URA

Odmah nakon pobjede 23. oktobra već u ponedeljak, spremni smo da iniciramo kao prioritetan projekat izgradnju garaže pored gradske pošte, rekao je Aleksandar Vađon, kandidat za odbornika liste budvanske URE "Može Budva, može Crna Gora" na lokalnim izborima 23. oktobra.

"Iako su bivše administracije doprinjele da su građani Budve podjeljenog mišljenja u većini slučajeva, ovaj projekat ima opšti konsenzus građana Budve i od krucijalnog je značaja za funkcionalnost saobraćaja u užem gradskom jezgru", dodao je Vađon.

Kako se navodi u saopštenju Građanskog pokreta URA, Vađon je rekao da je na toj lokaciji formirana urbanistička parcela koja je u vlasništvu opštine i planom je predviđena garaža na tom mjestu, te da bi se investicija koju bi opština Budva uložila u taj projekat vratila za veoma kratak vremenski period.

"Ovim bi se riješio veliki problem na koji se građani Budve, ali i turisti godinama unazad žale, a to je da su uslijed nedostatka parking prostora prinuđeni na nepropisno parkiranje svojih automobila koja obično ukloni nepopularni 'pauk' i za to građani moraju da plate kaznu i preko 100 eura", naveo je Vađon.

Kako kaže ovo je riješenje koje će građanima pomoći da ne gube ni vrijeme ni novac.

"A, opštini da riješi saobraćajnu gužvu i čepove koji se stvaraju zbog nedostatka parking prostora. Mi smo kadri da iznesemo projekte koji će Budvu učiniti prosperitetnom opštinom", zaključio je Vađon.

Bonus video: