Milićević: Da u Žabljaku unaprijedimo zdravstvenu zaštitu, pomognemo djeci i mladima, izgradimo skijališta...

"Da bi se svaki od ovih ciljeva nesmetano odvijao i pravilno funkcionisao, potrebno je da se naša saobraćajna infrastruktura, vodosnadbijevanje, odlaganje i uništavanje otpada i otpadnih voda izgradi u skladu sa svim propisima koji će omogućiti kvalitetan i komforan život u čitavoj opštini"

2482 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Svima u Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP) cilj je da zajedno, najprije unaprijedimo zdravstvenu zaštitu naših sugrađana i svih posjetilaca Žabljaka, poručio je Nikola Milićević, nosilac liste "SNP Temeljno za Žabljak" na lokalnim izborima 23. oktobra.

"Cilj je da napravimo modernu bolnicu u kojoj se možemo osjećati sigurno i biti zbrinuti na profesionalan način. Važno nam je i da naše sugrađanke rađaju svoju djecu u Žabljaku, da se začuje plač novorođenčadi i ovdje, da grad dobije novu i ljepšu dimenziju", dodao je Milićević u saopštenju SNP-a.

Dodao je da će kroz niz mjera pomoći djeci i mladima da imaju srećno i sigurno odrastanje, školovanje i šansu da pokažu svoje sposobnosti i talente.

"Učinićemo da Žabljak bude grad mladosti, jer to zaslužuje, a učinićemo i sve da Žabljak ne bude samo primamljiva ljetnja destinacija za ljubitelje prirode i planinskog turizma. Naš fokus će biti na izgradnji novih skijališta i unapređenje ponude zimskog turizma, da i naša skijališta budu gorske oči", kaže Milićević.

Kako bismo upotpunili našu turističku ponudu, kaže on, zatim očuvali tradiciju i naša ognjišta, a pritom dobili mogućnost da imamo zdravu hranu na trpezama, cilj nam je da podstaknemo i poboljšamo uslove za poljoprivrednu proizvodnju i proizvođače jer naša snaga je u našim selima.

"Da bi se svaki od ovih ciljeva nesmetano odvijao i pravilno funkcionisao, potrebno je da se naša saobraćajna infrastruktura, vodosnadbijevanje, odlaganje i uništavanje otpada i otpadnih voda izgradi u skladu sa svim propisima koji će omogućiti kvalitetan i komforan život u čitavoj opštini. Da Žabljak zasija ekološki i nastavi trend prepoznatljivosti u svijetu. Dakle, moramo temeljno pristupiti vraćanju sjaja našem gardu, jer mi rezervni nemamo", istakao je Milićević.

Dodaje da se ne smije zapostaviti i zaboraviti kultura, tradicija i sportski potencijal mladosti Žabljaka.

"Naš Žabljak je iznjedrio mnoge talente, to moramo poštovati, ali i stvoriti uslove da se u budućnosti ponosimo našom djecom, da naše gostoprimstvo ostane prepoznatljivo! Da ponosno možemo reći ko smo, što smo i odakle potičemo! Moji Žabljačani, sve ovo ne mogu sam da ostvarim, jer niko sam ne može ništa. Potrebni ste mi svi zajedno, da gradimo naš grad i omogućimo bolji život za nas i naše potomstvo. Zato dragi sugrađani, izbor je lak, 23. oktobra, za broj šest", zaključio je Milićević.

Bonus video: