"brend koji ćemo nastaviti da njegujemo i razvijamo"

Kukuličić: Poljoprivreda će i ubuduće ostati fokus našeg djelovanja

Kukuličić ističe da je poljoprivreda od izuzetnog značaja za taj kraj, te da je u periodu od 2018. do septembra 2022. godine poljoprivrednicima na teriotoriji opštine Zeta na ime podrške "ukupno isplaćeno 180.493 eura"

2435 pregleda 2 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Kandidatkinja za odbornicu sa liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu – DPS, SDP, SD” Mirjana Kukuličić saopštila je da ta koalicija kao jedan od svojih primarnih zadataka vidi nastavak doprinosa za dalji razvoj poljoprivrede u Zeti.

Kukuličić ističe da je poljoprivreda od izuzetnog značaja za taj kraj, te da je u periodu od 2018. do septembra 2022. godine poljoprivrednicima na teriotoriji opštine Zeta na ime podrške "ukupno isplaćeno 180.493 eura".

Ona je u ime koalicije poručile Zećankama i Zećanima da će poljoprivreda, "kao što je to bio slučaj i do sada, i ubuduće ostati fokus našeg djelovanja".

"Time ćemo i nakon pobjede na predstojećim izborima, nastaviti da radimo na imidžu zetske poljoprivredne proizvodnje, koja je poznata i prepoznata ne samo u Crnoj Gori već i šire u bivšoj Jugoslaviji što otvara prostor za otvaranje novih tržišta na kojima naši proizvođači mogu plasirati svoje proizvode. Poljoprivreda u Zeti je brend koji ćemo nastaviti da njegujemo i razvijamo, jer je to prava stvar za Zetu", saopštila je ona.