Vuković: Stari aerodrom slovi za najljepše novoformirano podgoričko naselje

"Zahvalni smo ljudima iz ovog dijela grada na svemu što su dali u prethodnom periodu u borbi za bolju, multietničku, građansku Crnu Goru“

5193 pregleda 18 komentar(a)
Sa konvencije
Sa konvencije

Stari aerodrom slovi za najljepše novoformirano podgoričko naselje.

To je poručio nosilac liste Pokreta "Svi za naš grad - dr Ivan Vuković" i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković na mini konvenciji namijenjenoj građanima sa Starog aerodroma.

"Zahvalni smo ljudima iz ovog dijela grada na svemu što su dali u prethodnom periodu u borbi za bolju, multietničku, građansku Crnu Goru. Građani Starog aerodroma uvijek su znali da prepoznaju pravu stranu“, istakao Vuković.

Vuković je, kako je saopšteno iz Pokreta "Svi za naš grad", podsjetio na aktivnosti sprovedene u prethodne četiri godine, kojima se kako kaže znatno poboljšao kavlitet života za oko 20 hiljada stanovnika ovog podgoričkog naselja.

"Bulevar Josipa Broza dobio je potpuno novo ruho, izgradili smo sportsko-rekreativnu zonu na Bulevaru Šarla de Gola, koja je postala raj za rekreativce iz cijele Podgorice, izgradili smo novi bulevar prema Tuzima, a u narednih mjesec dana ćemo započeti sa izgradnjom preostalog dijela ovog bulevara koji će povezati dvije prijateljske opštine“, kazao je Vuković

Tom prilikom podsjetio je na još neke projekte koji su realizovani u ovom dijelu grada, kao i na napore aktuelne gradske uprave da se privedu kraju radovi na Zmaj Jovinom bulevaru.

"Molili smo odgovorne ljude u Vladi da učine sve da bi se radovi priveli kraju. Tada smo poručili da nećemo dozvoliti da bilo ko radi protiv interesa građana glavnog grada i obećali da ćemo naći način i našli smo“.

Ljudi, kako je kazao, cijene ono što su radili, zato što su, kako je dodao, imali ljudski i pošten odnos prema njima, zato jer ih nijesu dijelili, jer su sačuvali sigurnost za svakog građanina, zato što su sačuvali osjećaj stabilnosti nadu za sve da je moguća neka bolja Crna Gora.

To je ono što su, kako je istakao, skupa postigli, jer su radili ono što im je posao.

"Nijesmo eksperimentisali, nijesmo se bavili visokom politikom, niti počitičkim razlikama, bavili smo se konkretnim problemima“, poručio je Vuković.

On je kazao da je svjestan da posao još nije završen.

"Želimo da rekonstruišemo Kozaračku ulicu, Ulicu Miloša Obilića, izgradimo nastavak Zmaj Jovinog bulevara ispod pruge do Bulevara Save ovačevića, centralni park na Ćemovskom polju, još dvije sportsko rekreativne zone u Ulici Miloša Obilića u blizini Vukovarki, riješimo probleme u kontaktnoj zoni Zmaj Jovinog bulevara, na čemu već radimo kroz izgradnju atmosferske kanalizacije, želimo da izgradimo još jedan vrtić. Čeka nas još dosta posla, ali da bismo bili uspješni taj posao moraju raditi ljudi koji su se dokazali, koji znaju šta treba rade i koji razumiju potrebe i probleme ljudi", zaključio je Vuković.

Bonus video: