Batrićević: Razvoj infrastrukturne mreže da bude jedan od prioriteta buduće vlasti

"Asfaltiranje puteva na Šabovom krugu i rekonstrukcija puta od Prentine glavice do Podglavica uz rješavanje pitanja divljih deponija predstavljaju veoma bitne komponente za normalno funkcionisanje žitelja ovog kraja"

1487 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Stvaranje boljih uslova za život svih građana opštine Danilovgrad, unapređenje turističke ponude grada, razvoj infrastrukturne mreže moraju biti prioritet buduće vlasti, saopštio je kandidat za odbornika na listi "SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad" Marko Batrićević.

On je naveo da će u vrhu agende te partije biti realizacija započetih infrastukturnih projekata poput rekonstrukcije martinićkog puta.

"Asfaltiranje puteva na Šabovom krugu i rekonstrukcija puta od Prentine glavice do Podglavica uz rješavanje pitanja divljih deponija predstavljaju veoma bitne komponente za normalno funkcionisanje žitelja ovog kraja. Ovim problemima posvetićemo posebnu pažnju", naveo je Batrićević.

Postojanje efikasne gradske rasvjete, kako je dodao, jedna je od osnovnih stavki života dostojnog čovjeka.

"Njena izgradnja biće jedan od naših najvećih prioriteta. Privređivanje u ovom kraju ćemo pospješiti na način što ćemo asfaltirati put do svakog domaćinstva koje ima farmu sa više od deset grla krupne stoke. Martinići imaju ogromne potencijale za dalji razvoj i napredak. Ovo naselje je odlično mjesto za miran porodični život i zbog toga će naš prioritet biti da obezbijedimo da uslovi u njemu budu na najvišem mogućem nivou. Da ljudi dolaze, a ne odlaze. Da mogu dostojno da žive od svoga rada i podižu svoju đecu", navodi se u saopštenju Batrićevića.

Bonus video: