Vukićević: Bar talac politike DPS-a i privilegovanih pojedinaca, preduzetnika i biznismena

"Bar ne može da čeka još četiri godine u rukama onih koji su ga opustošili"

1555 pregleda 3 komentar(a)
Vukićević, Foto: Printscreen YouTube
Vukićević, Foto: Printscreen YouTube

Nosilac liste "Za Budućnoat Bara" Maja Vukićević saopštila je da je Bar "talac politike DPS-a i privilegovanih pojedinaca, preduzetnika i biznismena", i da će ta "talačka kriza koja već predugo traje" biti okončati 23. oktobra.

"Građani Bara već dugo žive u strahu da započnu svoj biznis, kako zbog mogućeg reketiranja u slučaju uspjeha, tako i zbog straha da se nekome "ne umiješaju na teren" jer se onima koji sve uzimaju za sebe i za koje su rezervisani svi tenderi i najbolje lokacije u gradu to ne bi svidjelo, a njihova odmazda zna da bude surova. Znaju to odlično mnogi Barani, koji zbog političke nepodobnosti nisu mogli da se zaposle, koji su se mučili da izdržavaju svoje porodice i svoju djecu", navela je Vukićević.

Dodaje da će lokalni izbori zakazani za 23. oktobar "odrediti budućnost građana Bara".

"Koji su već dugo taoci jedne neodgovorne politike, u kojoj bogati pojedinci bliski Demokratskoj partiji socijalista uzimaju sve za sebe, pustošeći naš grad, ubijajući svaku mogućnost za razvoj privredne aktivnosti, jer sve resurse predugo drže u svojim rukama. Mi ćemo to okončati pobjedom na izborima, jer Bar ne može da čeka još četiri godine u rukama onih koji su ga opustošili. Građani Bara su odavno taoci politike koja se kroji u Rotari i elitnim klubovima, a ta politika blagodat daje samo uskom krugu pojedinaca koji posjeduju nevjerovatno umijeće da se pronađu u svakoj branši koja donosi profit", navela je Vukićević.

Tvrdi i da su Barani "obeshrabreni da se prijave na tendere za zakup zemljišta ili plažnog dijela, u strahu da će se zamjeriti onima koji gospodare našim gradom".

"Takvoj praksi će se stati na kraj. Za nas iz koalicije "Za budućnost Bara" svi građani će imati jednak tretman, a onima koji i Bar i Barane drže kao taoce svoje pohlepe kažemo dosta je.Suprostavićemo se eliti i tajkunima jer samo na taj način možemo obezbijediti ljepšu i mirniju budućnost za sve naše građane, a pogotovo za našu djecu. Mi govorimo ono što drugi ne smiju da pomenu, i nećemo stati dok Bar ne postane grad jednakih, grad slobodnih, a nikada više grad privilegovanih", zaključila je Vukićević.

Bonus video: