Kaluđerović: Na izborima nastupa kraj vladavine DPS-a u Zeti

"Građani i građanke Zete zaslužuju da imaju odgovornu, hrabru i poštenu vlast koja će sprovesti temeljne promjene na bolje, kako bi Zeta postala kvalitetno mjesto za život svih njenih stanovnika", saopštila je Kaluđerović

2672 pregleda 2 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Na izborima 23.oktobra nastupa kraj vladavine DPS-a u Zeti, poručila je nositeljka izborne liste Socijalističke narodne partije (SNP) "Temeljno za Zetu" Slađana Kaluđerović.

"Niko, nigdje i nikada neće tako ubjedljivo pobijediti DPS kao što ćemo mi, Zećani da ih pobijedimo na izborima. Razvlašćivanje DPS-a u Zeti biće potpuno i bez bilo kakve šanse da ta stranka može da ima bilo kakav, pa ni sitan uticaj na procese odlučivanja u našoj opštini. To će biti pečat na pobjedu koju smo ostvarili na parlamentarnim izborima", kazala je ona.

Kaluđerović navodi i da će "izborni poraz DPS-a u Zeti biti najveća pobjeda građana Zete".

"U dugom periodu DPS vlasti trpjeli smo teške nepravde i maćehinski odnos bivšeg režima. Vidjeli smo kako izgleda kada drugi odlučuju o našoj sudbini. Dosta se Zetom upravljalo na daljinski iz Podgorice. Zato je vrijeme da kormilo svoje budućnosti uzmemo u svoje ruke", navodi se u saopštenju.

Kako je istakla, na izborima 23.oktobra neće samo preuzeti vlast, već će preuzeti odgovornost za domaćinsko, profesionalno i efikasno upravljanje Zetom. "Građani i građanke Zete zaslužuju da imaju odgovornu, hrabru i poštenu vlast koja će sprovesti temeljne promjene na bolje, kako bi Zeta postala kvalitetno mjesto za život svih njenih stanovnika".

"Najozbiljniji i najveći doprinos brzom razvoju naše Zete daće Socijalistička narodna partija. Našu listu broj 3 “Temeljno za Zetu” čine ljudi koje Zećani prepoznaju kao sposobne i profesionalce, kao dobre komšije i prijatelje, kao čestite i vrijedne ljude. Mi nikada i ni po koju cijenu nećemo odustati od temeljnih principa i vrijednosti na kojima počiva SNP. Te vrijednosti su naš obraz – a obraza se niko ne odriče", poručuje ona.

Kaluđerović dodaje da Zeta zna da je SNP obećao da u Vladu Crne Gore ulazimo kako bismo potpisali Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. "Što smo obećali - to smo i ispunili. Temeljni ugovor je potpisan i time smo finalno uredili odnose države sa Srpskom pravoslavnom crkvom i apsolutno zaštitili prava najveće vjerske zajednice u Crnoj Gori i njenih vjernika".

"Kao što smo ispunili to obećanje, tako ćemo u naredne četiri godine ispuniti svako pojedinačno obećanje koje smo našim Zećanima dali tokom ove izborne kampanje. Granice Opštine Zeta biće pravično definisane i ucrtane. Resursi koji prirodno pripadaju Zeti biće naše vlasništvo. Nova radna mjesta i investicije biće prioritet, a ne prazna priča. Onima koji i dalje žele da Zeta bude ausajder Opština pokazaćemo da možemo da budemo favorit Opština", piše u saopštenju.

Zećani će, kako ističe ona, vrlo brzo vidjeti da će u novoj epohi poslije DPS-a od svog poštenog rada živjeti mnogo kvalitetnije i bolje nego "što je to bio slučaj do sada, jer nama je dobrobit Zete na prvom mjestu".

"Vrijeme je za Zetu uzdignute glave. Vrijeme je za bogatu Zetu. Vrijeme je za Zetu uspjeha. Vrijeme je za nas koji volimo Zetu. Vrijeme je zajedno izgradimo stabilan temelj Zete kao samostalne opštine", konstatuje Kaluđerović.

Bonus video: