Bečić: Ispisaćemo istorijski rezultat u Zeti i svjedočiti istorijskom debaklu DPS-a

Luka Krstović, nosilac izborne na izborima u Zeti rekao je da od gradnje kolektora u Botunu, nema ništa dok je posljednjeg Demokrate u Zeti

3503 pregleda 5 komentar(a)
Bečić tokom posjete Botunu, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić tokom posjete Botunu, Foto: Demokratska Crna Gora

Siguran sam da ćemo ispisati istorijski rezultat Demokrata u Zeti i da ćemo, s druge strane, svjedočiti istorijskom debaklu Demokratske partije socijalista, tako da su sloboda i pobjeda u Zeti sigurne, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

Kako se navodi u saopštenju Demokrata on je to rekao tokom posjete predstavnika izborne liste "Aleksa Bečić - Idemo ljudi - Idemo Zeta - Demokrate" Botunu.

"Nas ne može da pobijedi politička konkurencija, jer nas nema ko sa te strane da porazi. Oni su davno digli ruke od Zete, a sa ovim što su uradili posljednjih mjeseci samo su negdje to i zapečatili", dodao je Bečić.

Kako se navodi u saopštenju Bečić je istakao da se sa narodom mora dogovarati i da se narodu mora služiti.

"A, oni išli trideset godina suprotnom matricom. Oni su se dogovarali sa kriminalcima, oni su služili narko klanovima, a na narod su išli silom", kaže Bečić.

Kaže da kad udariš na narod silom, obično rodiš slobodu.

"Oni su udarili na narod silom i oko Zakona o slobodi vjeroispovijesti, pa su rodili 30. avgust. U Budvi su udarili silom da nasilno preuzmu vlast, pa su rodili našu najubjedljiviju pobjedu u političkoj istoriji Budve. Udarili su i ovdje - krenuli su bili da udaraju silom na narod Botuna, sad su to Zakonom proširili i na narod Zete. Rodili su novu slobodu i zato oni nemaju šta da traže 23. oktobra, jer ćemo ih ubjedljivo pobijediti i ovdje u Botunu i na teritoriji cijele Crne Gore", istakao je Bečić.

Luka Krstović, nosilac ove liste na izborima u Zeti kaže da od gradnje kolektora u Botunu, nema ništa dok je posljednjeg Demokrate u Zeti, dodaje se u saopštenju.

Iz Demokratske Crne Gore su saopštili da je potpredsjednik te partije Momo Koprivica rekao kako je uvjeren da će promjenom lokalne vlasti koja dolazi 23. oktobra i u Zeti i u Podgorici biti riješen gorući problem kojem su Zećani izloženi.

"Demokrate su među prvima digle glas protiv tog sumanutog projekta kojim se ugrožava vaše pravo na zdravlje i zdravu životnu sredinu, kao i pravo da sačuvate svoju đedovinu netaknutu bilo kakvim postrojenjima koja urušavaju životnu sredinu", naveo je Koprivica.

Kaže kako vjeruje da svaki čovjek često sebi postavlja pitanja: Šta da čini? Čemu da se nada?

"Na to imate jasne i precizne odgovore. Šta da činimo? Da se borimo protiv korupcije i organizovanog kriminala, protiv mahinacija na svakom nivou vlasti. Da se počisti uprava od zloupotreba i malverzacija, ali i da ne stanemo do 23. oktobra, da obiđemo svako domaćinstvo, da se nijedan građanin ne odrekne svog prava da glasa, da bira, da oblikuje svoju budućnost, da ne prepušta to svoje pravo interesenim grupama i tajkunima. Onaj ko ostane kući omogućiće da se vaša životna sredina zagadi, onaj ko ostane kući omogućiće da vi i dalje živite ovdje bez gradskog prevoza. Čemu da se nadamo? Da se nadamo pobjedi, da udahnemo slobodu, da osvojimo slobodu i da gradimo pravedno demokratsko društvo i u Zeti i u cijeloj Crnoj Gori", zaključio je Koprivica.

Bonus video: