Matijević: Bokeški forum nikad nije prebrojavao krvna zrnca, u Tivtu svi mogu i moraju da budu ravnopravni

"Vjerujemo da je Tivćankama i Tivćanima preko glave šovinista i manipulatora, kojima su prazne priče i podjele važnije od riješavanja komunalnih problema koje jednako ugrožavaju svakog stanovnika, bez obzira na njegovu nacionalnu i vjersku pripadnost"

2387 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Bokeški forum
Foto: Bokeški forum

Bokeški forum nikad ljudima nije prebrojavao krvna zrnca, pa neće ni sada. Takvo dobijanje nečijeg povjerenja nije nam svojstveno, jer vjerujemo da u Tivtu svi mogu i moraju da budu ravnopravni. Nama je važniji cilj na kraju trke nego start, poručio je Branislav Matijević, kandidat za odbornika Bokeškog foruma na izborima u Tivtu 23. oktobra.

"Nažalost mnogi su ovu izbornu trku doživjeli kao sprint, ali za nas u Bokeškom forumu ovo je, ipak, trka na duge pruge. Izborni rezultat je sredstvo za ostvarivanje programa, a nikako konačan cilj", dodao je Matijević.

On smatra da je ovo sigurno jedna on najdegutantnijih kampanja do sada.

"Mahanje nacionalnim barjacima i bespredmetno manipulisanje religijskim i drugim pitanjima koja bi u suštini trebalo da predstavljaju najintimniji dio bića svakog čovjeka", kaže Matijević.

Navodi kako u Bokeškom forumu vjeruju da je Tivćankama i Tivćanima preko glave šovinista i manipulatora, kojima su prazne priče i podjele važnije od riješavanja komunalnih problema koje jednako ugrožavaju svakog stanovnika, bez obzira na njegovu nacionalnu i vjersku pripadnost.

"Ajmo zato skupa u nove pobjede, ajmo da očuvamo našu kulturu, ajmo da još više ulažemo u našu omladinu da ne idu odavde trbuhom za kruhom da bi ih ovdje zbog političke pripadnosti zamjenili manje sposobni. Ajmo za sport, ajmo da više ne moramo da pričamo o trotoarima, neasfaltiranim putevima, ajmo zatvoreni bazen. Ajmo da u Tivtu živimo skupa bez tenzija i podjela, mirno i dostojanstveno. Ajmo da se odluke donose u Tivtu, a ne u Podgorici. Ajmo jer moramo i možemo. Ajmo za Tivat, ajmo za Boku", zaključio je Matijević.

Bonus video: