Stajović: Povećaćemo broj zaposlenih u Zeti

"Raspisan je konkurs za projekat administrativne zgrade Opštine Zeta, a u toku 2023. godine biće otvoreno 20 novih radnih mjesta"

1763 pregleda 1 komentar(a)
Stajović, Foto: Demokratska partija socijalista
Stajović, Foto: Demokratska partija socijalista

Kandidatkinja za odbornicu sa liste "Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu", Tanja Stajović, poručila je da će ta koalicija raditi na jačanju kadrovskog kapaciteta i povećati broj zaposlenih na teritoriji Opštine Zeta.

"Efikasnim, adekvatnim i odgovornim pristupom u radu i funkcionisanju organa lokalne uprave i stučnih službi, nastavljamo da razvijamo administrativne kapacitete", saopštila je Stajović.

Poručila je, kako se navodi u saopštenju Demokratske partije socijalista, da će u narednom četvorogodišnjem mandatu, shodno organizacionoj strukturi i potrebama lokalne zajednice raditi na jačanju kadrovskog kapaciteta i povećati broj zaposlenih na teritoriji Zete.

"Raspisan je konkurs za projekat administrativne zgrade Opštine Zeta, a u toku 2023. godine biće otvoreno 20 novih radnih mjesta", kazala je ona.

Zaključuje da će se formiranjem novih stručnih službi i sekretarijata otvoriti prostor za preko 120 novih radnih mjesta, a osnivanjem preduzeća broj zaposlenih, kako je kazala, nastaviće da raste što će znatno unaprijediti produktivnost rada u lokalnoj upravi i imati pozitivan efekat na sve segmente života u lokalnoj zajednici.

Bonus video: