Izađi i glasaj! Nijesmo svi isti!

Ti si taj koji biraš! Odvaži se!

27247 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

“SVI SU ISTI!”

“ŠTA MOJ JEDAN GLAS MOŽE DA PROMIJENI?”

Na ovim frazama je počivala tridesetogodišnja vlast DPS-a.

Više od 30 godina su nas držali kao taoce, obećavali nam brda i doline, a sve to kako bi prikrili sopstvene afere. Izazivali su paniku i strah, raspirivali mržnju. I, naravno, pod plaštom patriotizma, u međuvremenu se obogatili.

Ali, budite sigurni ne zaboravljamo im Limenku, Ramadu, Panama papire, Vericu, Medenicu, Svetozara, Petlju, Abu Dabi, Snimak, Kovertu, korumpirane sudije i tužioce.

Dok su se druge države razvijale, mi smo ostali zarobljeni u mreži podjela. Sve pod plaštom patriotizma i (lažne) ljubavi prema Crnoj Gori!

Ali, toga više nema, GOTOVO je!

Gotovo je zato što što su ih ljudi prezreli, zato što više ne nasijedaju na obmane, zato što se ne boje ucjena!

Zato što su se odvažili da kažu DOSTA JE i da počnu da stvaraju bolje SAD i bolje SJUTRA! Da vrate sebi dostojanstvo i nadu!

Evropa sad
foto: Evropa sad

I NE, NIJESMO SVI ISTI!

Ne dozvolite da vas ubijede da ste nebitni, da vaš glas vrijedi manje od njihovog. Jer, svaka odluka je važna, a posebno ona koja se odnosi na vašu budućnost.

OVOGA PUTA IMATE ZA KOGA DA GLASATE. Za obrazovane, stručne, vrijedne, poštene i pristojne ljude koji imaju viziju i koji vole ovu zemlju.

Evropa sad
foto: Evropa sad

Mi pišemo istoriju i niko više nikada neće biti žrtva bahatosti, sebičnosti, neodgovornosti i nezajažljivosti onih koji su trpali narodne pare u svoje džepove, glumeći patriote, ogrćući se zastavom.

Mi svoj patriotizam pokazujemo na drugi način - radom, trudom, odgovornošću i posvećenošću i povećanim platama i penzijama.

Ti si taj koji biraš! Odvaži se!

IMAŠ ZA KOGA DA GLASAŠ!

​IMA NADE ZA CRNU GORU!

​EVROPA SAD!

DO POBJEDE!