Demokrate: Sajt birači.me ne funkcioniše, MUP da hitno ispravi krupne greške

Poručili su da se stavljaju građanima na raspolaganje da im pomognu da dođu do informacije gdje mogu ostvariti svoje biračko pravo, te da ih mogu kontaktirati putem Call centra na brojeve 067-493-861 ili 067-471-021 i da će tako dobiti preciznu informaciju o biračkom mjestu gdje glasaju

9038 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je da mnogi birači nijesu dobili poziv za glasanje, da to nije neophodno za glasanje, ali da se putem njega birači upoznaju gdje im je biračko mjesto.

Dodali su i da sajt za provjeru birači.me ne funkcioniše.

Oni su pozvali Ministarstvo unutrašnjih poslova da hitno ispravi krupne greške i omogući građanima da se informišu gdje glasaju.

Poručili su da se oni stavljaju građanima na raspolaganje da im pomognu da dođu do informacije gdje mogu ostvariti svoje biračko pravo.

"Slobodno pošaljite sms poruku našem Call centaru na brojeve 067-493-861 ili 067-471-021 i dobićete u najkraćem mogućem roku preciznu informaciju o biračkom mjestu gdje glasate. Ljudi, neka ovaj neodgovoran odnos nadležnih stvori kod vas još veći inat i odlučnost da ostvarite svoje pravo", navodi se u njihovom saopštenju.

Bonus video: