Martinović: Spreman sam da prihvatim odgovornost da budem na čelu Opštine Kolašin

"Imam ogromnu obavezu prema onim ljudima koji su glasali za našu koaliciju da budem na čelu opštine Kolašin do nekog novog političkog momenta"

26643 pregleda 30 komentar(a)
Martinović, Foto: Demokrate
Martinović, Foto: Demokrate

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović kazao je da je spreman da bude na čelu Opštine Kolašin.

Koalicija Demokrate - Ujedinjena Crna Gora, koju je u Kolašinu predvodio Martinović, na lokalnim izborima održanim 23. oktobra osvojila je devet mandata, koliko i koalicija oko DPS.

Socijalistička narodna partija (SNP) je uzela tri odbornička mjesta, Demokratski front (DF) četiri, URA jedan, Evropa sad tri, a Grupa birača - "Za naš Kolašin - Momčilo Vukčević" dva.

"I ako bismo sad uzeli u obzir sve ono što znači poslanička funkcija i kada bismo gledali neke lične interese, onda bismo rekli da je poslanička funkcija mnogo oportunija za jednog pojedinca od funkcije predsjednika opštine. Međutim, s obzirom na to da sam neko ko je predvodio listu koja je ubjedljivo pobijedila u Kolašinu, neko ko je i svojim imenom i prezimenom stao iza nje, moje ime i prezime je bilo u nazivu liste, smatram da, ukoliko dobijem podršku organa partije, a mislim da tu neće biti nikakvih problema, da zaista imam ogromnu obavezu prema onim ljudima koji su glasali za našu koaliciju da budem na čelu opštine Kolašin do nekog novog političkog momenta, a da, sa druge strane, kao potpredsjednik partije i te kako učestvujem u državnoj politici partije", napisao je Martinović na Tviteru.

Poručio je da je spreman da se uhvati u koštac sa problemima koje ima Opština Kolašin.

"Naročito u periodu investicionog buma koji treba ispratiti pratećom infrastrukturom. Na razgovore će biti pozvani i DF, Evropa sad, kao i partije koje su na lokalnom nivou djelovale protiv bivše vlasti, SNP i URA", naveo je Martinović.

Bonus video: