Socijaldemokrate samostalno na Cetinju

"Na osnovu svakodnevnih razgovora sa našim sugrađanima, uvjereni smo da nas i na Cetinju očekuje izborni rezultat nakon kojeg će Socijaldemokrate i u ovom gradu postati ključni faktor političke stabilnosti i nezaobilazni činilac formiranja buduće lokalne vlasti u tom gradu", navodi se u saopštenju
77 pregleda 11 komentar(a)
Socijaldemokrate Cetinje, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate Cetinje, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 26.09.2017. 10:41h

Opštinski odbor Socijaldemokrata Cetinja, na sinoć održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima na Cetinju, saopšteno je iz ove partije.

Sjednici je prisustvovao koordinator SD za lokalne izbore na Cetinju, Goran Petrović.

"Od svog osnivanja do danas, Socijaldemokrate su na svim izborima nastupale samostalno i zabilježile odlične rezultate koji su pokazali ispravnost naše politike. To se odnosi i na izbore na Cetinju, gdje je opštinski odbor odavno započeo predizbornu kampanju, te je spreman i za ovaj samostalan nastup. Na osnovu svakodnevnih razgovora sa našim sugrađanima, uvjereni smo da nas i na Cetinju očekuje izborni rezultat nakon kojeg će Socijaldemokrate i u ovom gradu postati ključni faktor političke stabilnosti i nezaobilazni činilac formiranja buduće lokalne vlasti u tom gradu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: