DPS: Oštro osuđujemo napad na poslanike Mustafića i Nimanbegua

U pitanju je nedopustiv čin iza kojeg stoje neodgovorni pojedinci, a čiji postupci ni na jedan način ne odražavaju karakter protesta koji je održan juče ispred Skupštine, poručili su iz DPS -a

6830 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista osudila je napad na poslanike Sulja Mustafića i Gencija Nimanbegua.

"U pitanju je nedopustiv čin iza kojeg stoje neodgovorni pojedinci, a čiji postupci ni na jedan način ne odražavaju karakter protesta koji je održan juče ispred Skupštine", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću DPS- a.

Iz DPS -a su pozdravili kako kažu, "pravovremenu reakciju organizatora protesta "Ima nas", koji su osudili napad na poslanike Mustafića i Nimanbegua, u potpunosti se distancirajući od tog nedopustivog čina".

Dodaju da, "jezik nasilja nije dobrodošao u demokratskoj i građanskoj borbi za evropsku i pristojnu Crnu Goru, protiv vlasti koja ovu državu namjerno vodi u bezdan".

"Ova nakaradna vlast je agresiju i primitivizam promovisala kao vrhunske vrijednosti njihove vladavine", kazali su iz DPS -a.

"Svi mi koji se borimo protiv te pošasti koja razara Crnu Goru, moramo da pokažemo da smo drugačiji, ali spremni, svi do posljednjeg, da stanemo na branik ove države i ne odstupimo im ni korak", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: