Milatović: Ako se formira Lekićeva vlada bez Evrope sad, vjerovatno ćemo imati svog kandidata na predsjedničkim izborima

Jedan od lidera Pokreta Evropa sad naveo će da kandidatura ili podrška trećem kandidatu, zavisiti od dešavanja na političkoj sceni u narednom periodu.

34869 pregleda 86 komentar(a)
Milatović, Foto: Luka Zeković
Milatović, Foto: Luka Zeković

Jedan od lidera pokreta Evropa sad Jakov Milatović najavio je da će Evropa sad vjerovatno imati svog predsjedničkog kandidata.

On je gostujući na A plus televiziji kazao da u tom pokretu još uvijek razmišljaju o tome hoće li imati predsjedničkog kandidata.

"Imali bi smo sjajne kandidati, jako dobro bi u tu trku mogli da uđemo i gospodin Milojko Spajić i ja, i mnogi građani s kojima razgovaramo žele da to učinimo", rekao je Milatović

On je dodao će da kandidatura ili podrška trećem kandidatu, zavisiti od dešavanja na političkoj sceni u narednom periodu.

"Da li ćemo to i učiniti, ili ćemo podržati nekog trećeg kandidata, zavisiće od toga šta će se dešavati u narednom periodu. Ako se formira Lekićeva vlada u kojoj neće biti Evrope sad, vrlo vjerovatno je da ćemo imati svog kandidata na izborima", zaključio je Milatović.

Bonus video: