SPP predao listu za izbore u Tuzima, Ilhan Škrijelj na čelu

"Stranka pravde i pomirenja je progresivna politička snaga, koja će se boriti isključivo za osnovne životne potrebe, kao i učvršćivanja odnosa suživota svih vhera i nacija u našoj opštini", poručili su iz te stranke

3461 pregleda 2 komentar(a)
Sa predaje liste, Foto: SPP
Sa predaje liste, Foto: SPP

Stranka pravde i pomirenja predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji Tuzi odborničku listu za lokalne izbore u toj opštini, zakazanim za 5. mart.

Nosilac izborne liste "SPP - Za buduće generacije" je Ilhan Škrijelj, a izbornu listu od 22 odbornička kandidata čine "isključivo mladi, obrazovani i u narodu poznati borci za bolje stanje u društvu na teritoriji opštine Tuzi", saopštili su iz te stranke.

"Zadovoljstvo je moje to što mi je pripala čast da budem nosilac liste ovih mladih, poštenih i uspješnih ljudi. Ljudi koji su u politiku ušli ne iz ličnih, već isključivo iz moralnih razloga, gdje ćemo se zalagati za poboljšanje sveopšteg standarda građana naše opštine. Stranka pravde i pomirenja je progresivna politička snaga, koja će se boriti isključivo za osnovne životne potrebe, kao i učvršćivanja odnosa suživota svih vhera i nacija u našoj opštini. Tim povodom mi ćemo biti respektabilan politički faktor", rekao je Škrijelj nakon predaje liste.

Predaji izborne liste je prisustvovalo predsjedništvo SPP-a, na čelu sa liderom te stranke Seidom Hadžićem.

Izborna lista SPP - Za buduće generacije Tuzi:

 1. Škrijelj Ilhan
 2. Nuković Demir
 3. Jevrić Armin
 4. Erović Adela
 5. Ećo Adnan
 6. Popara Amra
 7. Softić Enis
 8. Šahman Nedžad
 9. Zverotić Almir
 10. Šabanović Ajla
 11. Popara Hajrudin
 12. Ličina Amar
 13. Šahman Anas
 14. Nuković Amela
 15. Erović Ahmedin
 16. Nuković Lirija
 17. Kuč Mersudin
 18. Rastoder Ilma
 19. Novalić Sabina
 20. Nuković Selver
 21. Rastoder Mejrema
 22. Mučić Ernad

Bonus video: