Medojević: Spajić ima stan u Beogradu na vodi

Spajić je u četvrtak kazao da je u inostranstvu posjedovao jednu nekretninu, koju je prodao prije stupanja na funkciju ministra

27353 pregleda 190 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević tvrdi da posjeduje dokument koji dokazuje da lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić ima stan u Beogradu.

"Opština je Savski venac. Ima stan u najnovijoj zgradi u Beogradu na vodi, a ovo je najskuplja zgrada. Stan ima 88 kvadrata. Vlasništvo je privatno, vlasnik je Milojko Vladimira Spajić", kazao je Medojević na TV Prva.

On je dodao da je Spajić taj stan na sebe upisao 27. decembra prošle godine.

Spajić je u četvrtak na Televiziji Crne Gore kazao da je u inostranstvu posjedovao jednu nekretninu, koju je prodao prije stupanja na funkciju ministra.

"Ugovor kod notara ovjeren je 30. decembra 2020. godine, novac je primljen ranije. ASK-u sam prikazao taj novac i ja sam vjerovatno najtransparentniji političar u Crnoj Gori. Od tada, ja nemam nijednu nekretninu, a prijavio sam čak i kriptovalute", rekao je Spajić, navodeći da Tužilaštvu ostavlja da se bavi Medojevićevim optužbama o nekretninama.

Bonus video: