Demokrate Berane: Idemo u konačni slom kriminala i pobjedu poštene Crne Gore

"Građani Crne Gore zaslužuju da ih konačno predstavlja neko ko ih razumije, ko poznaje svako selo i svaki grad u zemlji, neko ko razumije njihove muke i nade", navodi se u saopštenju

4669 pregleda 10 komentar(a)
Demokrate Berane, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Berane, Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokrata iz Berana je poručio da čekaju odluku njihovog Glavnog odbora (GO) o kandidatu za predsjednika, nakon čega idu u konačni slom organizovane kriminalne grupe i pobjedu poštene Crne Gore.

"Daćemo aktivan doprinos i podršku GO da donesu najbolju odluku za građane izborom kandidata za predsjednika države", navodi se u saopštenju Demokrata iz Berana.

Tvrde da od početka njihove političke borbe za državu bez podjela nisu ni jednom poklekli, te da su svi svjedoci "da su naša vrata uvijek otvorena i da rješavamo probleme svih sugrađana bez obzira na njihovo ime".

"Građani Crne Gore zaslužuju da ih konačno predstavlja neko ko ih razumije, ko poznaje svako selo i svaki grad u zemlji, neko ko razumije njihove muke i nade", navodi se u saopštenju.

Dodaju na "nam treba neko ko će i u inostranstvu predstavljati svakog od nas, a ne samo sebe. Nekoga čiji je interes blagostanje društva, a ne lično bogaćenje".

"Crnoj Gori treba predsjednik nas koji živimo u ovoj zemljii. Predsjednika države koji neće trgovati našim obrazom moraju dati Demokrate", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: