Demokrate Cetinje: Crna Gora jednakih šansi, jakih institucija i ekonomije nema alternativu

"Kontra korupcije i organizovanog kriminala, bez podjela i ekstremizama, ali i bez miješanja sa strane, Crna Gora u kojoj će se sve odluke donositi isključivo u Crnoj Gori", ističe se u saopštenju

2417 pregleda 26 komentar(a)
Demokrate Cetinje, Foto: Opštinski odbor Demokrata Cetinje
Demokrate Cetinje, Foto: Opštinski odbor Demokrata Cetinje

Opštinski odbor Demokrata sa Cetinja je saopštio da Crna Gora pravno uređena država jednakih šansi, jakih institucija i nepredne ekonomije nema alternativu.

Kako se navodi u saopštenju Demokrata sa Cetinja, takva može biti samo ukoliko bude uistinu građanska i stabilna, "kontra korupcije i organizovanog kriminala, bez podjela i ekstremizama, ali i bez miješanja sa strane".

"Crna Gora u kojoj će se sve odluke donositi isključivo u Crnoj Gori", ističe se u saopštenju.

Naglašavaju da će "pobjeda na predsjedničkim biti uvertira za pobjedu na narednim parlamentarnim izborima, čime će biti garantovano formiranje građanske, stabilne, crnogorske, proevropske Vlade i ubrzani, siguran put u društvo država moderne Evrope".

Dodaju da podržavaju sve zaključke sa posljednjih sjednica Predsjedništva i zakazivanje sjednice Glavnog odbora te partije, na kojoj će biti izabran za predsjednika.

"Počeli smo da sprovodimo proces terenske kampanje i komunikacije sa građanima, formiran je lokalni izborni štab predsjedničkog kandidata, proces prikupljanja potpisa podrške kandidatu se privodi kraju i spremni dočekujemo predstojeće izbore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: