Nikolić: Odgovornost što su lagali funkcioneri Evrope sad neka ne prebacuju na druge

"Milojko Spajić i njegove kolege iz Evrope sad, danima lažu cijelu crnogorsku javnost i bezobrazno potcjenjuju inteligenciju naših građana"

20379 pregleda 59 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić pozvao je funkcionere Pokreta Evropa sad da "odgovornost što su lagali ne prebacuju na druge" i poručio im da "nesporazume rješavaju sa svojim koalicionim partnerima iz Demokratskog fronta".

"Milojko Spajić i njegove kolege iz Evrope sad, danima lažu cijelu crnogorsku javnost i bezobrazno potcjenjuju inteligenciju naših građana. Svakom novom objavom, kojom odgovornost za to što su obmanjivali i lagali, prebacuju na drugog, sebe dovode u još goru situaciju. Sve javno izgovorene neistine od one da nema dvojno državljanstvo i prebivalište do one da ih ima ali da je za to kriv neki advokat, a ne sam Spajić, neprijatne su i za gledanje i za slušanje, čak i nama koji smo politički rivali Evrope sad", naveo je Nikolić.

Dodaje da se DPS zalaže za političku utakmicu po zakonima i Ustavu države.

"Smatramo da svaki kandidat koji pledira da bude na čelu ove države, mora da zadovoljava uslove koji su predviđeni i da su pravila ista za sve. Svaka relativizacija poštovanja zakona, samo proizvodi višak haosa. I na kraju, ostavljamo vas da zajedno sa DF-om unutar koalicije u Podgorici i drugim gradovima razriješite sve nesporazume. Izbor vam je jednostavan, ili ćete s četničkim vojvodama, ili s evropskim partnerima graditi budućnost", zaključio je Nikolić.

Bonus video: