Nikolić: Abazović je i dalje najveći lažov na političkoj sceni iako ima ozbiljnu konkurenciju

"Poručujem Abazoviću da se sindromi patološke opsjednutosti i isto tako patološkog laganja liječe u ustanovama koje su za te vrste poremećaja specijalizovane", navodi se u saopštenju

15173 pregleda 61 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Portparol i poslanik Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić kazao je da je premijer Dritan Abazović i dalje najveći lažov na političkoj sceni iako ima ozbiljnu konkurenciju.

Nikolić je to saopštio u reagovanju na navode Abazovića, koji je optužio preduzeće "Pomorski saobraćaj" za probleme sa trajektom posljednjih dana i kazao da se radi o osobama koje su "trebale da finansiraju predsjedničku kampanju Mila Đukanovića".

"Poručujem Abazoviću da se sindromi patološke opsjednutosti i isto tako patološkog laganja liječe u ustanovama koje su za te vrste poremećaja specijalizovane", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću DPS -a.

Nikolić dodaje da se Abazović u svom pokušaju da "populizmom oživi političkog leša kakav je njegova URA, čiji je rejting obrnuto srazmjeran količini vlasti koju uzurpira, zaigrao i naišao na otpor građana koji su najveća žrtva njegovih podvala i mešetarenja".

"Kako bi opravdao to što je uništio trajektni prevoz Kamenari – Lepetani, i uz to preporučio građanima i turistima vožnju drumom, ako ne žele da se voze na nekoj šklopociji koju je nabavio, Abazović se dosjetio da izjavi neviđenu glupost – da su vlasnici ovog preduzeća trebali da finansiraju predsjedničku kampanju Mila Đukanovića", kazao je Nikolić.

Nikolić dodaje da je ova tvrdnja "čista laž – jer za nju ne postoji niti jedan argument, ni u sadašnjosti ni u prošlosti- već je izraz narasle frustracije političkog šarlatana, kome se Milo Đukanović pričinjava i na javi i u snu".

"Ova izmišljotina je skoro ravna sa drugom danas izrečenom, po kojoj je za snimak sa skandaloznim ponašanjem policajaca prema albanskim državljanima opet kriv - Đukanović?!", istakao je Nikolić.

"To što Abazović, sa mjesta lažnog premijera, pokušava da kompenzuje svoje vidljive nedostatke, samo će ga u još veći problem uvesti, i uočljivijim učiniti sve političke i druge frustracije koje ga na dnevnoj bazi tjeraju da se ponaša ispod svakog nivoa primjerenog javnom diskursu", zaključio je Nikolić.

Bonus video: