Medojević: Spajić bolje da se više posveti krivičnom, a manje građanskom pravu

Predsjednik Evrope sad tužio Medojevića zbog povrede prava na psihički integritet, prava na čast, prava na ugled i prava na dostojanstvo, lider PzP-a kazao da Spajić to "nikad nije ni imao"

15347 pregleda 61 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Jedan od lidera Demokratskog fronta, predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević oglasio se nakon što je objavljeno da je predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić protiv njega podnio tužbu.

Iz Evrope sad su danas saopštili da je Spajić tužio Medojevića zbog povrede prava na psihički integritet, prava na čast, prava na ugled i prava na dostojanstvo.

Medojević je kazao da Spajić navedeno "nije nikad ni imao".

"Jer to kad imaš, ne može ti niko oduzeti. Možeš samo sam sebi to da uništiš! Imajući u vidu sve dokaze koji isplivavaju, bolje bi ti bilo da se više posvetiš krivičnom, a manje građanskom pravu! A ako imaš psihičke probleme, onda nijesi smio da se baviš politikom. To ti može pomoći u odbrani, ako se budeš branio da si bio psihički neuračunljiv kad si krao narodne pare koje su ti povjerene na čuvanje! Možda i prođe. Pridružuješ se aleji DPS 'heroja' koji su me tužili: Dragan Brković Vektra, Veselin Veljović, Milutin Simović, Milo Đukanović, Ana Kolarević, Fahrudin RadončIć, Veselin Mijač, Milivoje Katnić, Jelko Kacin…", saopštio je Medojević.

Bonus video: