BS Tuzi: Sa četiri osvojena mandata ponovili smo rezultat sa prethodnih izbora

Bošnjačka stranka na jučerašnjim izborima nastupila je u koaliciji koju čine još DPS, DUA i SD. Ta koalicija je osvojila ukupno 12 mandata

2674 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Bošnjačka stranka
Ilustracija, Foto: Bošnjačka stranka

Bošnjačka stranka saopštila je da je sa četiri osvojena odbornička mandata u Tuzima ponovila rezultat iz 2019. godine.

"Što je pokazatelj da politiku Bošnjačke stranke, uprkos brojnim pritiscima, građani prihvataju i iskreno joj vjeruju", dodaju u saopštenju iz te stranke.

Bošnjačka stranka na jučerašnjim izborima nastupila je u koaliciji koju čine još DPS, DUA i SD. Ta koalicija je osvojila ukupno 12 mandata.

“Kao dio koalicije 'Pravim putem', dali smo značajan doprinos ostvarenom rezultatu. Nastavljamo iskrenu borbu za položaj Bošnjaka u opštini Tuzi", kažu iz te stranke.

Dodaju da su sigurni da je rezultat Bošnjačke stranke u Tuzima dobra uvertira za vanredne parlamentarne izbore i da će Bošnjačka stranka u Tuzima, kao i do sada, biti na braniku univerzalnih ljudskih prava.

Zalagaće se, kako kažu, za koncept multietičnosti, multikulturalnosti i suživota, kao i očuvanja autentične kulture, tradicije i običaja Bošnjaka u ovoj opštini, i poboljšanja ekonomskog položaja i socijalnog statusa građana.

Bonus video: