Milatović: Došlo je vrijeme da preuzmemo kormilo, da radimo i živimo dostojanstveno od svog poštenog rada

Kako je kazao Milatović, građani mogu biti optimistični jer je došlo vrijeme za nove ljude koji će preporoditi Zetu, ali i cijelu Crnu Goru

11890 pregleda 45 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović kazao je da je došlo vrijeme da preuzmu kormilo, da vode zemlju u mirne vode, da radimo i živimo dostojanstveno od svog poštenog rada.

Milatović je na tribini održanoj u Zeti kazao da je ta opština zloupotrijebljena i da je svima dobro poznato "da vam opštinu nisu dali, vi ste je zaslužil"i

"Ali ne kad je DPS-u bilo u interesu zbog izbornog inženjeringa i rezultatskih manipulacija. Zaslužili ste da vas se sjete mnogo ranije", rekao je on.

Kako je naveo, građani mogu biti optimistični jer je došlo vrijeme za nove ljude koji će preporoditi Zetu, ali i cijelu Crnu Goru.

foto: Evropa sad

“Siguran sam da ćemo 19. marta uspjeti, svi zajedno", kazao je on.

“Pokret Evropa sad! ima pravog kandidata, poštenog, nekorumpiranog čovjeka koji je istinski patriota. Zato na ovim izborima glasajte za pravednu i evropsku Crnu Goru tako što ćete glasati za Jakova Milatovića”, kazala je potpredsjednica Pokreta Olivera Injac.

Iz te partije su kazali da je na skupu govorila i članica predsjedništva Pokreta, Anđela Jakšić Stojanović.

foto: Evropa sad

“U slobodnoj Zeti pozivamo sve da podrže najboljeg predsjedničkog kandidata kojeg Crna Gora ima, a to je Jakov Milatović”, rekla je Jakšić- Stojanović.

Bonus video: