Nikolić: DPS osuđuje incident na Cetinju, razumijemo gnijev građana, ali ni u jednoj situaciji nasilje nije rješenje

"Milojko Spajić je osvjedočeni manipulator, koji bi za početak trebalo da razjasni sve nepoznanice oko državljanstva, prebivališta, stanova, kuća i bivših i sadašnjih bračnih partnera pa tek onda da se upusti u bilo kakvu javnu polemiku"

34643 pregleda 59 komentar(a)
Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista
Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista

Demokratska partija socijalista (DPS) oštro osuđuje današnje prijetnje predsjedničkim kandidatima i incident koji se dogodio na Cetinju prilikom konvencije "Evrope sad" te pozivamo na smirivanje strasti u predstojećoj kampanji, poručio je Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

"Razumijemo gnijev građana Prijestonice, ali ni u jednoj situaciji, nasilje nije rješenje, te pozivamo sve da svoje političke stavove iskazuju nenasilno i tamo gdje to treba raditi - na biralištima 19. marta", dodao je Nikolić u saopštenu DPS-a.

Milatović je danas morao uz pomoć obezbjeđenja i policije da uđe u Sportski centar na Cetinju, gdje je održao konvenciju. Milatoviću je nekoliko osoba pomoglo da uđe nakon što je prošao kroz gomilu gdje su ga pojedinci gurali i psovali.

Nikolić navodi da što se tiče reakcije bivšeg lidera Evrope sad, kako kaže, ako je vjerovati sinošnjoj izjavi Jakova Milatovića, njegove insinuacije su u najmanju ruku sramne, te ih odbacuju sa indignacijom.

"Milojko Spajić je osvjedočeni manipulator, koji bi za početak trebalo da razjasni sve nepoznanice oko državljanstva, prebivališta, stanova, kuća i bivših i sadašnjih bračnih partnera pa tek onda da se upusti u bilo kakvu javnu polemiku", kaže Nikolić.

Na kraju, dodaje on, još jednom apelujemo na smirivanje strasti i pozivamo građane Crne Gore da ne nasijedaju na provokacije.

"Vrijeme promjena dolazi i predstojeća pobjeda na izborima biće najbolji odgovor na sve što je našoj državi učinjeno u prethodne tri godine. Zato izlazak na biralište mora biti jedini izbor", zaključio je Nikolić.

Bonus video: