DHP: Napad na Milatovića pokazao sa koliko žara Đukanović brani svoju posljednju odstupnicu

"Bilo je potrebno na Cetinju objasniti onome ko se drznuo da pomisli da bi mogao Đukanovića zamijeniti na mjestu predsjednika da može loše da se provede. Da mogu da ga guraju, psuju, udaraju. Da mogu da dođu do njega i da se sledeći put možda neće završiti na psovkama..."

7267 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Demohrišćanski pokret
Foto: Demohrišćanski pokret

Iz Demohrišćanskog pokreta (DHP) kazali su da je jučerašnji napad na Cetinju na predsjedničkog kandidata Evrope sad Jakova Milatovića, "najozbiljnijeg pretendenta na predsjedničku funkciju", pokazatelj "sa koliko žara Milo Đukanović brani svoju poslednju odstupnicu".

"Ukoliko zadrži predsjedničku fotelju, onda bi se moglo štošta ponovo organizovati i vratiti na stare režimske staze sa korumpiranim institucijama, organizovanim kriminalnim grupama, Milovim obijesnim tajkunima i naravno vaskrslim DPS-om. Ukoliko ne, ukoliko se neki Jakov usudi da osvoji koji procenat više narodne volje, utoliko se ruši i poslednja nada da će se obnoviti Milova privatna država u kojoj je jedan telefonski poziv, Milov, mijenjaosve. Zato je bilo potrebno na Cetinju objasniti onome ko se drznuo da pomisli da bi mogao Đukanovića zamijeniti na mjestu predsjednika da može loše da se provede. Da mogu da ga guraju, psuju, udaraju. Da mogu da dođu do njega i da se sledeći put možda neće završiti na psovkama.

"Zato je Demohrišćanski pokret i podržao Jakova Milatovića, kako bi se konačno završila Đukanovićeva era, kako bi izbjegli da u nekim budućim izbornim trkama nekome padne na pamet da, uz mafijaški potpis, traži svoje predsjedničko, premijersko ili bilo koje drugo mjesto u državnim institucijama", navodi se u saopštenju.

Bonus video: