Škrelja: Evropa sad počela kampanju lažima, tako je i završava

Kako kaže, biće, ipak, da se Milatović "najzad suočio sa tim da nema realne šanse za drugi krug" i da ne bira sredstva da ga se nekako domogne - "pa bilo to i podilaženje biračima DF-a"

4318 pregleda 48 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Luiđ Škrelja saopštio je da je Evropa sad počela kampanju lažima, te da je tako i završava.

"Pogubljeni u lažima, Evropa sad i njihov zamjenik kandidata jednog dana afirmišu priču da su se DPS i DF faktički ujedinili iz golog straha od njih, a drugog kako je DF relevantan i mirnodopski saveznik, gotovo mirovna organizacija", navodi se u saopštenju.

Kako kaže, biće, ipak, da se Milatović "najzad suočio sa tim da nema realne šanse za drugi krug" i da ne bira sredstva da ga se nekako domogne - "pa bilo to i podilaženje biračima DF-a".

"U tom svojstvu je u više navrata eksploatisao i sinoćnji incident na Cetinju, lažno optužujući DPS kao inicijatora - iako je Milatoviću veoma dobro jasno da taj događaj nama ni na jedan način ne bi išao u prilog", naglasio je Škrelja.

Dodaje i da će "sve laži, ipak, biti razotkrivene 19. marta, kada i Milatovića i njegove stranačke kolege, koje na sve načine podmeću, čeka bolno prizemljenje".

Bonus video: