Demokrate podržale Milatovića: Pobijediće Đukanovića i politiku kojoj je isteklo vrijeme

"To je naš imperativ i ključni zadatak, tako da se cjelokupna infrastruktura Demokrata stavlja na raspolaganje u naredne dvije sedmice Milatoviću u mjeri i na način koji on i njegov izborni štab procijene potrebnim", naglasio je Bečić

26003 pregleda 88 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Glavni odbor Demokrata će bezrezervno podržati kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora.

To se navodi u saopštenju predsjednika Demokrata Alekse Bečića.

"To je naš imperativ i ključni zadatak, tako da se cjelokupna infrastruktura Demokrata stavlja na raspolaganje u naredne dvije sedmice Milatoviću u mjeri i na način koji on i njegov izborni štab procijene potrebnim", naglasio je Bečić.

On je pozvao sve birače koji su mu ukazali povjerenje u prvom krugu kao i građane Crne Gore, da podrže Milatovića i omoguće kako kaže, "konačnu pobjedu nad Milom Đukanovićem i njegovom politikom prošlosti kojoj je definitivno isteklo vrijeme".

Bečić se zahvalio za ukazano povjerenje koje im je omogućilo da uprkos "izuzetno jakoj konkurenciji" ostvare istovjetan rezultat kao u ranijim izbornim procesima na državnom nivou.

"I pokažemo punu stabilnost i vitalnost našeg zaista iskrenog, odanog i dostojanstvenog biračkog tijela", zaključio je Bečić.

Bonus video: