URA podržala Milatovića: Vrijeme je za novu, modernu Crnu Goru

Iz Građanskog pokreta URA su saopštili da će "pobjeda Jakova Milatovića označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima"

18397 pregleda 158 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Glavni odbor Građanskog pokreta URA podržao je predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića u susret drugom krugu izbora, 2. aprila.

Pozvali su svoje članove i simpatizere da "glasaju za novog predsjednika Crne Gore".

Milatović će se u drugom krugu izbora suočiti sa predsjedničkim kandidatom Demokratske partije socijalista (DPS) Milom Đukanovićem, koji je u prvom krugu osvojio najviše glasova. URA je u prvom krugu podržala Aleksu Bečića, kandidata i lidera Demokrata.

Iz GP URA su saopštili da će "pobjeda Jakova Milatovića označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima, koji traje više od 30 godina". Time će, dodaju, u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva, proklamovan prilikom osnivanja.

Iz te stranke poručuju da Milatoviću i njegovom izbornom štabu stoje na raspolaganju u logističkom "i svakom drugom smislu", kako bi "pobjeda nad Đukanovićem bila što ubjedljivija".

"Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspjeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti. Sve priče o podjelama, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata. Vrijeme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije, a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos", zaključuje se u saopštenju Medijskog tima URE.

Bonus video: