SNP: Izgradili smo se kao partija časnih i pravdoljubivih ljudi

Osnivanjem SNP-a su, kako kažu, pokrenuli borbu koja je 30. avgusta dovela do "slobode, pravde i dostojananstva snažeći ideale velike pobjede iz 2020. godine"

3771 pregleda 45 komentar(a)
Socijalistička narodna partija Crne Gore, Foto: Mediabiro
Socijalistička narodna partija Crne Gore, Foto: Mediabiro

Socijalistička narodna partija (SNP) se za 25 godina izgradila kao partija časnih i pravdoljubivih ljudi koji su posvećeni velikim idejama jednakosti i socijalne pravde, ali i onih koji su spremni i na sopstveno odricanje radi zajedničkog dobra svih.

To su iz SNP-a saopštili povodom 25 godina od osnivanja te partije i tom prilikom svojim pristalicama čestitali jubilej.

"Osnivanjem SNP-a na današnji dan prije 25 godina pokrenuli smo političku borbu za dostojanstvo, slobodu i pravdu u Crnoj Gori i ta borba je krunisana velikom narodnom pobjedom 30. avgusta 2020. godine", navodi se u saopštenju.

Danas se, kako su kazali, sa ponosom sjećaju svih osnivača SNP-a, pokretača njihovih akcija i kreatora ideja.

"Sa posebnim pijetetom čuvamo uspomenu na sve one naše saborce koji su doprinijeli da ime SNP-a postane simbol očuvanja tradicije i čestitog djelovanja u politici. Čuvanjem postignuća svojih predaka u isto vrijeme gledamo u budućnost i radimo tako da naši potomci u našoj, njegoševskoj Crnoj Gori žive u najboljim mogućim uslovima", kazali su iz SNP-a.

Osnivanjem SNP-a su, kako kažu, pokrenuli borbu koja je 30. avgusta dovela do "slobode, pravde i dostojananstva snažeći ideale velike pobjede iz 2020. godine".

Iz SNP-a su poručili da će razvijati Crnu Goru "čojstva i junaštva" i onu koju će voljeti svi njeni građani i poštovati međunarodni partneri.

"Neka je i nama i Crnoj Gori srećno četvrt vijeka postojanja SNP-a i neka ideje SNP-a budu motiv nadolazećim generacijama da dalje razvijaju Crnu Goru slijedeći one vrline i postignuća naših predaka po kojima nam se divi cijeli svijet", piše u saopštenju.