Pogledajte atmosferu u štabu DPS-a

Portparol DPS-a Miloš Nikolić rekao da će rezultate i izlaznost objavljivati na Tviteru

106098 pregleda 114 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.04.2023. 23:26h

U Staru zgradu vlade, u kojoj se nalazi izborni štab Demokratske partije socijalista (DPS), počele su da pristižu pristalice te partije.

U holu zgrade novinari su mogli vidjeti nekoliko funkcionera DPS-a, među kojima su potpredsjednik te partije Ivan Vuković, poslanik Predrag Bošković, član GO stranke Mihailo Volkov, poslanice Daliborka Pejović i Suzana Pribilović...

Viđen je i podgorički influenser Jovan Radulović Jodžir, koji je bio kandidat u prvom krugu izbora, dok je u drugom podržao kandidata DPS-a.

dps
foto: Luka Zeković

U zgradi je, kako je rečeno "Vijestima", i lider i predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović.

U sali u kojoj se nalaze novinari, prisutno je i nekoliko lokalnih funkcionera DPS-a, uglavnom odbornika.

Iako su oko 20.10 časova iz DPS-a najavili da će na zvaničnom Tviter nalogu objavljivati podatke o izlaznosti i rezultatima izbora, još uvijek nema nijedne objave u vezi toga.

Poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić, saopštio je ranije večeras da građani podatke o izlaznosti i rezultatima predsjedničkih izbora mogu pratiti na zvaničnom Tviter nalogu te stranke.

„Tokom noći ćemo se obraćati i obavještavati vas o daljem toku. Hvala što ste prisutni i pratite naš rad večeras“, poručio je.

Reporter "Vijesti" zabilježio je atmosferu u štabu DPS-a oko 20.40.

Bonus video: