Nikolić: Susret Abazovića i Kneževića u svakoj državi bi bio skandal, neviđenih razmjera

"Premijer jedne države i njegov savjetnik za pravna pitanja, 'ćaskaju' sa osobom koju je tužilaštvo te iste države optužilo da je vođa kriminalne grupe. Uz to ta osoba je nedostupna nadležnim organima, skriva se i bježi od pravde"

22755 pregleda 76 reakcija 72 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić objavio je snimak susreta premijera Dritana Abazovića i biznismena Duška Kneževića.

Kako je Nikolić naveo na Tviteru "u svakoj državi ovo bi bio skandal, neviđenih razmjera".

"Premijer jedne države i njegov savjetnik za pravna pitanja, 'ćaskaju' sa osobom koju je tužilaštvo te iste države optužilo da je vođa kriminalne grupe. Uz to ta osoba je nedostupna nadležnim organima, skriva se i bježi od pravde. U svakoj državi ovo bi bio skandal, neviđenih razmjera. Očekujemo reakciju tužilaštva na ovaj skandalozni postupak premijera i njegovog savjetnika", napisao je Nikolić na Tviteru.

Abazović je nedavno boravio na Univerzitetu Kembridž gdje je održao predavanje i promociju svoje autorske knjige "Kritika globalne etike".

Specijalno državno tužilaštvo u više procesa označilo je Duška Kneževića kao organizatora kriminalne grupe koja je malverzacijama oštetila budžet za više stotina miliona eura.

Bonus video: