Abazović: MKI dalo doprinos rezultatima Vlade, zašto Ibrahimovića nema na sjednicama - nije pitanje za mene

"Atmosfera za dobar rad se stvorila kad su otišla dva ministra iz Vlade. Ona je od tada radila kao violina", rekao je Abazović

15292 pregleda 19 komentar(a)
Abazović, Foto: Nikola Dragaš
Abazović, Foto: Nikola Dragaš

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, rekao je da sa svim ministrima sarađuje, i da s njima ima dobar lični i profesionalni odnos.

On je to rekao odgovarajući na pitanje "Vijesti" kako ocjenjuje saradnju s ministrom kapitalnih investicija Ervinom Ibrahimovićem, i da li smatra da se u tom resoru sprovodi politika Vlade, te da li mu je Ibrahimović obrazložio zašto ne dolazi na sjednice Vlade.

"Dobro pitanje. Sa svim ministrima sarađujem dobro, imam dobar i lični i profesionalni odnos. Atmosfera za dobar rad se stvorila kad su otišla dva ministra iz Vlade (Raško Konjević i Ranko Krivokapić). Ona je od tada radila kao violina. Meni lično nije imanentno što je stranka (Bošnjačka stranka) potpredsjednika Vlade (Ibrahimovića) glasala za njen pad, ali to razumijem. Ministarstvo kapitalnih investicija (MKI) je dalo značajan doprinos da rezultati Vlade budu ovakvi kakvi jesu. Imali smo dobru i produktivnu saradnju. Mogli smo da imamo još bolju. Da li neko dolazi na sjednice - to nije pitanje za mene", rekao je Abazović na događaju na kom su predstavljeni rezultati koje je Vlada postigla u prethodnih godinu.

Bonus video: