Abazović predlaže Milenu Vuković Sekulović za potpredsjednicu GP URA, u nedjelju odluka o nastupu i listi za izbore

Iz Građanskog pokreta URA kazali da su u prethodna dva dana prikupili neophodan broj potpisa podrške za izlazak na izbore

25529 pregleda 76 reakcija 38 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Iz Građanskog pokreta URA su saopštili da će u nedjelju održati sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će predsjednik te partije Dritan Abazović predložiti Milenu Vuković Sekulović za novu potpredsjednicu GP URA.

Kazali su da će se na sjednici odlučivati i o nastupu i listi na parlamentarnim izborima, te da su u prethodna dva dana prikupili neophodan broj potpisa podrške.

Podsjećaju da je Milena Vuković Sekulović jedna od osnivačica Građanskog pokreta URA. Trenutno je šefica odborničkog kluba te stranke u Skupštini Glavnog grada, a na funkciji je i zamjenice generalnog sekretara Skupštine Crne Gore.

"Vuković Sekulović je osnovnu i srednju školu završila u Podgorici, a bila je i student generacije na smjeru Međunarodni odnosi i diplomatija. Magistarske studije završila je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na smjeru Evropske ekonomske integracije, nakon čega upisuje doktorske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, koje trenutno pohađa.

"Tokom studija bila je jedna od stipendista Američke privredne komore, u toku koje je stažirala u kompaniji McCann Erickson. Takođe, bila je angažovana kao asistentkinja na Fakultetu za državne i evropske studije na predmetu Međunarodno javno pravo", navodi se u biografiji.

Bonus video: