Vuksanović iz Bijelog Polja: Dobar glas i pozitivna poruka Hrvata dopiru daleko

"Više nego ikad je potrebno da se u Skupštini Crne Gore ponovo čuju glasovi pripadnika svih nacionalnih grupacija", kazao je Vuksanović u Bijelom Polju

4854 pregleda 6 komentar(a)
Sa promotivnog skupa HGI-ja u Bijelom Polju, Foto: HGI
Sa promotivnog skupa HGI-ja u Bijelom Polju, Foto: HGI

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović na predizbornoj promociji u Bijelom Polju kazao je da dobar glas i pozitivna poruka Hrvata dopiru daleko, saopšteno je iz te partije.

"Pokazali smo da dobar glas dopire na i drugi kraj države, u Bijelo Polje, u pravu multietničku sredinu, među građane različitih vjera i nacija, ali istog zajedničkog htjenja da od naše prelijepe zemlje napravimo dobro mjesto za miran, istinski suživot", rekao je Vuksanović, navodi se u saopštenju.

On je dodao da u tomome možemo uspjeti najprije ako svaki od naroda, ali i građana pojedinačno ugradi svoju kockicu u čudesni crnogorski mozaik i tako da doprinos.

"Za početak - glasom za listu broj 2 "HGI – Na pravoj strani svijeta" na izborima 11. juna", kazali su iz HGI-ja.

Zato je više nego ikad, dodaje se u saopštenju, potrebno da se u Skupštini Crne Gore ponovo čuju glasovi pripadnika svih nacionalnih grupacija.

"Jer kad smo skupa, i ljepši smo i jači i bezbjedniji, ali i pametniji", kazao je Vuksanović u Bijelom Polju, saopšteno je iz Hrvatske građanske inicijative.

Bonus video: