Vukšić: Nikšiću potrebni sloga i nova radna mjesta

"Kao što je sve krenulo iz vašeg i našeg Nikšića, i duhovnost i oslobođenje, tako znamo da će i ovoga puta biti, ujedinjeno i složno uz veliku Narodnu koaliciju", kazao je nosilac te liste

3556 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Narodna koalicija
Foto: Narodna koalicija

Nikšiću trebaju sloga i nova radna mjesta, a "Narodna koalicija - Složno i tačka" se za takav Nikšić bori, poručio je nosilac te liste Dejan Vukšić.

On je, kako je saopšteno, zajedno sa kandidatima za poslanike Markom Milačićem i Vladislavom Dajkovićem obišao Nikšić, gdje su razgovarali sa građanima i predstavili program za koji se zalaže Narodna koalicija.

narodna NK
foto: Narodna koalicija

„Nikšićanke i Nikšićani, danas smo se okupili u vašem gradu, ne slučajno. U ovom gradu je sve krenulo. Krenula je duhovnost i krenulo je oslobođenje. Sjećamo se nažalost i hapšenja našeg Mitropolita u Nikšiću, kada je narod složno ustao i rekao ne diktatorskom režimu koji je, kao što nam je svima poznato, i u vašem gradu i u cijeloj Crnoj Gori uništio sve ono što se uništiti može. Nikšiću trebaju sloga i nova radna mjesta, za takav Nikšić se mi borimo. Kao što je sve krenulo iz vašeg i našeg Nikšića, i duhovnost i oslobođenje, tako znamo da će i ovoga puta biti, ujedinjeno i složno uz veliku Narodnu koaliciju", naveo je Vukšić.

Milačić je kazao da je glas za Narodnu koaliciju "glas za 30. avgust 2020. godine, u punom smislu te riječi".

"Glas za Narodnu koaliciju je glas i za 2. april 2023. godine kojim je završeno drugo poluvrijeme pobjede nad Milom Đukanovićem. Glas za broj pet i za Narodnu koaliciju, a to želim baš odavde iz Nikšića da kažem, je glas koji je slušao narod u toku litija i svi ljudi u Narodnoj koaliciji su bezrezervno uvijek bili sa narodom, kao što smo i danas i zbog toga smo odabrali naziv 'Narodna koalicija – Složno i tačka'. Narodna koalicija je velika priča, ne samo za ove izbore, nego za budućnost, za godine koje su pred nama. Građani Crne Gore i građani Nikšića dobili su veliku, časnu, poštenu, stručnu političku ponudu koja će u narednom periodu biti nezaobilazan politički faktor u Skupštini Crne Gore i u Vladi Crne Gore. Narodna koalicija će biti glas naroda u Skupštini Crne Gore, a glas naroda u Vladi Crne Gore biće naš nosilac, Dejan Vukšić", poručio je Milačić.

Građanima se obratio i Dajković.

narodna NK
foto: Narodna koalicija

„Kao neko ko je upoznao svaki metar ovoga grada, na stotine Nikšićanki i Nikšićana, poručio bih građanima Nikšića: znamo se i zato znate da vas mi nikada nismo izdali. Narodna koalicija do pobjede", naveo je on.

Bonus video: