HGI: Nesvakidašnja atmosfera u Kotoru, spontano smo zapjevali popularne dalmatinske pjesme

"To je najbolji dokaz da naša poruka o važnosti odabira prave strane svijeta dopire do svijesti i srca građana širom Crne Gore"

9102 pregleda 63 reakcija 21 komentar(a)
Sa skupa u Kotoru, Foto: HGI
Sa skupa u Kotoru, Foto: HGI

Skup liste "HGI - Na pravoj strani svijeta" u Kotoru obilježila je nesvakidašnja atmosfera koju su napravili naši članovi i okupljeni građani koji su spontano skupa zapjevali popularne dalmatinske pjesme, čime smo već ostvarili najvažnije iz našeg predizbornog programa: povratak duha zajedništva i nade među ljude i slavljenje ljepote života, navodi u saopštenju ova lista.

"To je najbolji dokaz da naša poruka o važnosti odabira prave strane svijeta dopire do svijesti i srca građana širom Crne Gore", dodaje Hrvatska građanska inicijativa (HGI) u saopštenju.

Kažu da u njihovoj kampanji nema krupnih obećanja niti sitnih prebrojavanja, ali zato u obilju ima onoga što je Crnoj Gori sada najpotrebnije: ljubavi u vazduhu i nade u srcima.

HGI - Na pravoj strani svijeta, Adrijan Vuksanović
foto: HGI

Kako dodaju Anja Andrić iz Foruma mladih HGI i predsjednica Foruma žena HGI Dijana Milošević govorile su o važnosti evropske orjentacije.

HGI - Na pravoj strani svijeta
foto: HGI

"Ali i očuvanja hrvatske kulturne baštine i svih naših osobenosti, ulaganja u savremeno obrazovanje kao glavnim uslovima za postizanje ciljeva kojima težimo svi, bez obzira na političku pripadnost, a to su crnogorski identitet, ekonomski razvoj, jasna razvojna perspektiva i - kao krajnji smisao odgovornog bavljenja politikom – ostvarenja ljepšeg života za nas i one koji poslije nas ostaju", piše u saopštenju.

HGI - Na pravoj strani svijeta, Mirko Vičević
foto: HGI

Navode i da HGI kampanju nastavlja danas skupom u Herceg Novom.

"Pozivamo Novljane svih nacija i upućujemo poziv Hrvatima Boke, ali i svim građanima naše države da na izborima podrže listu broj 2", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: