Bato Carević podržao Dejana Vukšića

“Kada dobijete podršku od jednog od najpopularnijih boraca protiv režima Mila Đukanovića i čovjeka koji je donio slobodu Budvanima uz ogromnu ličnu, ali i porodičnu žrtvu, onda znate da ste na pravom putu", rekao je Vukšić

33481 pregleda 826 reakcija 108 komentar(a)
Foto: Narodna koalicija - Složno i tačka
Foto: Narodna koalicija - Složno i tačka

Bivši predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević podržao je Dejana Vukšića, nosioca izborne liste “Narodna koalicija - Složno i tačka”.

“Kada dobijete podršku od jednog od najpopularnijih boraca protiv režima Mila Đukanovića i čovjeka koji je donio slobodu Budvanima uz ogromnu ličnu, ali i porodičnu žrtvu, onda znate da ste na pravom putu", rekao je Vukšić, navodi se u saopštenju koalicije.

Carević je kao funkcioner Demokratskog fronta bio na čelu Opštine Budva.

Vukšić je kazao i da je Carević njegov dugogodišnji prijatelj s kojim je dijelio dobro i zlo svih godina, te da ga čini ponosnim njegova podrška.

"...koja bez sumnje daje vjetar u leđa mojoj političkoj misiji koja će biti usmjerena na dobrobit Crne Gore i njenih građana. Najzad, kada vas podrže najistaknutiji grbaljski prvaci poput gospodina Carevića u istom momentu osjetite radost, ali i obavezu da dostojno predstavljate Grbalj, pa i cijelu Boku na narednim izborima. Zajedno u nove pobjede.” zaključio je Vukšić.

Bonus video: