Živković u Bijelom Polju: Oživjećemo ekonomiju sjevera Crne Gore i otvoriti nova radna mjesta

Živković je saopštio da je program koalicije "Zajedno", pod nazivom "Crna Gora u pokretu" usmjeren na ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta

3513 pregleda 20 reakcija 19 komentar(a)
Živković u Bijelom Polju, Foto: Demokratska partija socijalista
Živković u Bijelom Polju, Foto: Demokratska partija socijalista

Imao sam prilike da se uvjerim kako pravi domaćini i vrijedni ljudi sjevera Crne Gore, Bjelopoljci, rade na razvoju Crne Gore i rade na otvaranju novih radnih mjesta, rekao je vršilac dužnosti predsjednika DPS-a i nosilac liste "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada" Danijel Živković.

Iz te koalicije je saopšteno, da su Živković i ostali njeni predstavnici posjetili Bijelo Polje, i tom prilikom obišli dva tamošnja veoma privredna subjekta “Mesopromet” i mljekaru “Milka”.

Prema riječima Živkovića, privilegija je gledati kako napreduje privreda.

Živković u Bijelom Polju
Živković u Bijelom Poljufoto: Demokratska partija socijalista

"Kreiraćemo kvalitetne kreditne linije za naše vrijedne domaćine, za naše vrijedne privrednike sa sjevera Crne Gore i nema nikakve dileme da ćemo oživjeti ekonomiju i otvoriti nova radna mjesta" kazao je on.

Živković je saopštio da je program koalicije "Zajedno", pod nazivom "Crna Gora u pokretu" usmjeren na ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

"Zbog toga pozivam sve građanke i građane Bijelog Polja, građanke i građane Crne Gore, da većinski daju svoju podršku koaliciji “Zajedno!” koja se nalazi pod rednim brojem 10.", zaključio je.

Bonus video: