Mašković: Abazović posljednjom u nizu neprimjerenih izjava pokazao da je izgubio kompas

"Izjava u kojoj na krajnje nepristojan i primitivan način u kontekst stavlja Zabjelo, po ko zna koji put potvrđuje da nije dostojan funkcije koju obnaša", kazao je šef odborničkog kluba SD-LP

3532 pregleda 5 komentar(a)
Mašković, Foto: SD
Mašković, Foto: SD

Miloš Mašković, šef odborničkog kluba Socijaldemokrata i Liberalne partije u Skupštini Glavnog grada, kazao je da je premijer Dritan Abazović današnjom izjavom o slučaju Do Kvon pokazao da je "potpuno izgubio kompas".

Abazović je, govoreći o uhapšenom južnorejskom državljaninu Do Kvonu i njegovim navodnim kontaktima sa liderom Pokreta Evropa sad Milojkom Spajićem, kazao da se “ne radi o dripcu ili nekom narkomanu sa Zabjela ili drugog dijela Crne Gore”, već o nekome za koga postoje optužbe da je pronevjerio 40 milijardi dolara, i da dovođenje Do Kvona u kontekst sa bilo kim u Crnoj Gori, posebno na javnoj sceni, nije dobro ako je tačno.

"Posljednjom u nizu neprimjerenih izjava odlazeći premijer nam pokazuje da je potpuno izgubio kompas. Izjava u kojoj na krajnje nepristojan i primitivan način u kontekst stavlja Zabjelo, po ko zna koji put potvrđuje da nije dostojan funkcije koju obnaša, niti javne scene koju par godina unazad kontaminira svojim, sve češće, nepristojnim izjavama. Sa druge strane terminologija koju je gospodin Abazović upotrijebio na grub način stigmatizuje i diskriminiše onaj dio građana koji boluje od bolesti zavisnosti od psihoaktivnih supstanci, što je za svaku osudu", saopštio je Mašković.

Bonus video: