Vukšić: Ne želim da potcjenjujem određene političare, ali to su političari koji u životu nisu platili jedan euro poreza

"Dobio sam bezuslovnu podršku od ikone borbe protiv režima Mila Đukanovića, čovjeka koji je dao ogroman doprinos za odbranu naših svetinja od gospodina Marka Bata Carevića. Podrška Marka Bata Carevića meni kao nosiocu liste Narodne koalicije dokaz je da sloga nema alternativu", poručio je Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić

5172 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Narodna koalicija Složno i tačka
Foto: Narodna koalicija Složno i tačka

Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić kazao je da ne želi da potcjenjuje određene političare, ali da su to političari koji najčešće u životu nisu platili jedan euro poreza.

Vukšić je, kako je saopšteno, sa kandidatima za poslanike obišao Žabljak i održao skup u Pljevljima, gdje su razgovarali sa građanima i predstavili izborni program.

"U politiku nisam ušao da bi se profesionalno bavio politikom. Ostvaren sam u životu, međutim želim da dam svoj doprinos. Ne želim da potcjenjujem određene političare, neko ih naziva profesionalnim ali to su političari koji najčešće u životu nisu zaradili ni jedan jedini euro", kazao je Vukšić.

On je poručio da pravde mora biti jednako za sve.

Vukšić sa skupa u Pljevljima
Vukšić sa skupa u Pljevljimafoto: Narodna koalicija Složno i tačka

"Da li znate da Švajcarska ima desetine obaveznih referenduma godišnje. Oni o svemu pitaju svoje građane. Tako i mi želimo u našoj Crnoj Gori", poručio je Vukšić

On je istakao da je posebno srećan i inspirisan jer dobio podršku od Marka Bata Carevića.

"Dobio sam bezuslovnu podršku od ikone borbe protiv režima Mila Đukanovića, čovjeka koji je dao ogroman doprinos za odbranu naših svetinja od gospodina Marka Bata Carevića. Podrška Marka Bata Carevića meni kao nosiocu liste Narodne koalicije dokaz je da sloga nema alternativu", poručio je Vukšić

"Pojedine strukture, političke partije, savezi trudili su su se da u ove tri godine unište izbornu volju stavljajući partijski interes iznad interesa i srpskog naroda ali i čitave Crne Gore. Dok se oni svađaju, dijele, cijepaju i u okvirima svojih političkih partija i između sebe. Narodna koalicija odlučila je da se okupi, zato smo se i ujedinili i nećete od nas čuti da ratujemo sa drugim političkim partijama, da se svađamo zato što to nismo naučili u veličanstvenim litijama koje su nam donijele slobodu i pobjedu", poručio je Kandidat za poslanika liste "Narodna koalicija – Složno i tačka" Marko Milačić.

....
foto: Narodna koalicija Složno i tačka

Istakao je da se jedino slogom, očuvanjem vrijednosti naroda, mirno i odlučno može doći do slobode i prosperiteta.

"U Crnoj Gori očigledno postoji projekat „Zavadi Srbe pa vladaj“. Mi nismo htjeli da pristanemo na taj projekat, pružili smo ruke jedni drugima i stavili srpski interes na prvo mjesto. Dok su se drugi cijepali i dijelili i svađali oko mandata, ko će na koje mjesto, mi smo stavili interes našeg naroda na prvo mjesto", kazao je Kandidat za poslanika liste "Narodna koalicija – Složno i tačka" Vladislav Dajković.

Kandidat za poslanika liste "Narodna koalicija – Složno i tačka" Novica Stanić poručio je da prva akcija i obaveza nove Vlade mora biti prvi slobodni popis u Crnoj Gori na jesen ove godine.

"Popis na kojem će se građani slobodno, bez prelamanja mozgova, bez pritisaka i ucjena izjasniti o svom nacionalnom i vjerskom identitetu, kao i jeziku kojim govore", kazao je Stanić.

Kandidatkinja za poslanika liste "Narodna koalicija – Složno i tačka" Maja Mrljuša istakla je da joj je čast biti na izbornoj listi Narodne koalicije.

"Čast mi je biti na izbornoj listi Narodne koalicije sa ljudima kao što su Dejan, Marko, Vladislav, doktor Novica Stanić. Onim ljudima koji su nakon velike pobjede 2020. godine ostali dostojni u odbrani te istorijske promjene u Crnoj Gori i koji su ljudski, moralno i profesionalno branili narodnu tekovinu ostvarenu avgusta 2020. godine. Svako od njih sa različitih mjesta, gdje su predstavljali narodnu volju i glas imali su ono zajedničko, a to je da niko od njih nije ni kalkulisao, ni trgovao, ni podmetao, ni ucjenjivao, dok su neki od samog početka to radili", kazala je Mrljuša.

Kandidatkinja za poslanika liste "Narodna koalicija – Složno i tačka" Jelena Lučić navela je da Pljevljima trebaju Pljevljaci koji u svom gradu mogu dobro da žive.

"Pljevljima ne trebaju obećanja, imamo ih i previše, niti mrtva slova na papiru. Pljevljacima trebaju Pljevljaci koji u svom rodnom gradu mogu dobro da žive i ne moraju nigdje da idu. Trebaju im osnovni uslovi za život. Čist vazduh, čista voda, nova radna mjesta. Trebaju im škole, fakulteti, bolnice. Trebaju im jednake šanse za sve i da se", zaključila je Lučić.

Bonus video: