Spajić: Ne izlazite na ulice ako dođe do nekog neodgovornog scenarija

"Njima je ostalo još svega dva dana zloupotreba, a nama godine dok ispravimo sistem. Čekali smo dugo, čekaćemo još par dana", kazao je lider PES-a

53177 pregleda 212 reakcija 202 komentar(a)
Spajić, Foto: Boris Pejović
Spajić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić pozvao je funkcionere i članove te stranke da ne izlaze na ulice ukoliko, kako je kazao, dođe do "nekog neodgovornog scenarija".

"Pobjedom na izborima potpuno ćemo iskorijeniti mogućnost da neko, koristeći moć izvršne vlasti, vrši pritisak na ostale grane vlasti u pokušaju da ostvari političku ili bilo koju drugu korist. Pozivam funkcionere i članove da ne izlaze na ulice ukoliko dođe do nekog neodgovornog scenarija. Njima je ostalo još svega dva dana zloupotreba, a nama godine dok ispravimo sistem. Čekali smo dugo, čekaćemo još par dana", napisao je Spajić na Tviteru.

Članovi Vijeća za nacionalnu bezbjednost poručili su juče da od Specijalnog državnog tužilaštva očekuju da razjasni u kakvom su poslovnom odnosu bili Spajić i uhapšeni “kralj kriptovaluta” Do Kvon.

Spajić je sinoć kazao kako "kreatori fabrikovane afere" pokušavaju "na sve načine da izvrše montirano privođenje sa pretresom stana, da bi od toga napravili novu medijsku senzaciju".

Prema njegovim riječima, odgovorni i savjesni ljudi u sistemu to blokiraju.

Iz PES-a su kazali da je afera naručena iz Vlade.

Bonus video: