Dajković: Građani da kazne neodgovorne političare koji podižu tenzije

"Obje strane koje proteklih dana iznose prljav veš i stvaraju atmosferu političke prljavštine kao da imaju za cilj da ogade politiku, kampanju i programe koje sve političke partije nude proteklih dana", rekao je Dajković

12735 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Vladislav Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora
Vladislav Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora

Predsjednik Slobodne Crne Gore i kandidat za poslanika "Narodne koalicije" Vladislav Dajković kazao je da građani treba da kazne neodgovorne političare koji podižu tenzije, saopšteno je iz Slobodne Crne Gore.

"Iako se isprva mislilo da će ova predizborna kampanja proći relativno mirno, bez tenzija i usijanih glava, ispostavilo se da je neko unaprijed imao spreman scenario za proizvodnju panike i nelagode kod građana", rekao je Dajković, navodi se u saopštenju.

Obje strane koje proteklih dana iznose prljav veš i stvaraju atmosferu političke prljavštine, dodao je on, kao da imaju za cilj da ogade politiku, kampanju i programe koje sve političke partije nude proteklih dana.

"Ne želeći da ulazim u arbitražne procese i da tumačim ko je kriv, ipak smatram da građani Crne Gore moraju kazniti ovakve dječačke avanture u kojima se umjesto igračka koriste, odnosno zloupotrebljavaju državni resursi i institucije, poput Vijeća za nacionalnu bezbjednost - svega par dana pred izbore", navodi se u saopštenju.

"Narodna koalicija" umjesto zveckanja lisicama, kako su kazali, stvaranja panike i poziva “da se ne izlazi na ulicu u slučaju hapšenja”, građanima nudi, dodao je Dajković, mir, stabilnost, radna mjesta, legalizaciju porodičnih kuća, rješavanje pitanja državljanstva i brojne druge olakšice za život dostojan čovjeka.

Bonus video: