DPS Nikšić: Perunović nije znao ni da prima dvije plate, da je u konfliktu interesa...

"Takozvani oslobodioci su u naše živote donijeli toliko novina, a sebe su baš oslobodili", kazali su iz nikšićkog DPS-a

9408 pregleda 40 reakcija 40 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) kazali su da se mora stati na kraj praksi da se "razni perunovići kockaju našim parama i životima".

"Taman kada smo pomislili da smo u posljednje dvije godine vidjeli sve od tridesetoavgustovskih oslobodilaca, demantovao nas je predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara, Marko Perunović. Naime, dotični koji je kockao o trošku države i za noć devetnaest puta upotrijebio službenu karticu EPCG-Željezara, juče je podnio ostavku da bi, kako kaže, spriječio zlonamjerne komentare", navodi se u saopštenju.

Da nije tragično, kako su kazali, bilo bi komično.

"Tzv. oslobodioci su u naše živote donijeli toliko novina, a sebe su baš oslobodili. Oslobodili bilo kakvih moralnih i pravnih regula, pa su osim što su pozapošljavali sve članove familija, prethodno im kupili diplome, jeli i pili o trošku države, sada su počeli i da kockaju. A dotični oslobodilac Perunović je isti onaj koji nije znao da mjesečno prima platu i od Ministarstva ekonomije i od državnog preduzeća EPCG, isti onaj koji nije znao da je u konfliktu interesa, isti onaj koji je u istu tu EPCG zaposlio bivšu suprugu i sada je logično što isti taj nije znao da je za jednu noć upotrijebio 19 puta službenu karticu, 19 puta ukucao pogrešan PIN i 19 puta izvršio uplatu po 1.000 eura. I nakon svega toga nekog optužio da zlonamjerno komentariše. E pa i od koga je, mnogo je. Dok nam država doživljava finansijski, obrazovni, zdravstveni, kulturni krah, dok je na pragu suspenzija pregovora sa EU, razni perunovići kockaju našim parama, ali i našim životima. Ovom se mora stati na kraj", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: