Delegacija DPS položila vijenac u znak sjećanja na genocid u Srebrenici

Delegaciju su sačinjavali članica Izvršnog odbora i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Zoja Bojanić Lalović i član Predsjedništva i poslanik u Skupštini Crne Gore Nermin Abdić

13648 pregleda 9 komentar(a)
Abdić i Bojanić Lalović, Foto: DPS
Abdić i Bojanić Lalović, Foto: DPS

U sklopu obilježavanja godišnjice i u znak sjećanja na genocid u Srebrenici, delegacija Demokratske partije socijalista (DPS), položila je danas u Podgorici vijenac na spomenik posvećen civilnim žrtvama ratova u bivšoj Jugoslaviji, saopšteno je iz te stranke.

Delegaciju su sačinjavali članica Izvršnog odbora i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Zoja Bojanić Lalović i član Predsjedništva i poslanik u Skupštini Crne Gore Nermin Abdić.

I Savjet mladih DPS-a odao počast žrtvama

“Čuvamo sjećanje na žrtve genocida u Srebrenici i s dubokim saosjećanjem poručujemo porodicama stradalih da u nama imaju vječite saveznike u borbi za pravdu. Moralna obaveza je svakoga od nas da pamtimo i govorimo istinu o počinjenom genocidu, da se nikada više ne ponovi”, poručili su iz Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Delegaciju su činili predsjednica Sonja Milatović i članovi Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore Amina Brahić i Mustafa Pepić, dok je, u ime Savjeta mladih DPS Crne Gore, u Srebrenici danas Elzana Kurtagić.

Bonus video: