Adžić: Mladi u CG moraju dobiti šansu da u svojoj državi dobiju uslove adekvatne za rad i pristojan život

Adžić je čestitala ovaj dan svim mladim ljudima u Crnoj Gori, uz poruku da moramo biti ujedinjeni kako bismo poboljšali život u našoj državi

2859 pregleda 8 komentar(a)
Sandra Adžić, Foto: Medijski centar SNP
Sandra Adžić, Foto: Medijski centar SNP

Predsjednica mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Podgorica, Sandra Adžić kazala je, u čestitki povodom 12. avgusta - Dana mladih, da mladi u Crnoj Gori moraju dobiti šansu da u svojoj državi dobiju uslove adekvatne za rad i mogućnost da sebi i svojoj porodici obezbijede pristojan život, saopšteno je iz te partije.

Ona je dodala da su takvi uslovi mladima potrebni da ne bi tražili svoju sreću u inostranstvu, jer "malo država na svijetu ima ljepote i potencijal kao što ima Crna Gora".

Adžić je čestitala ovaj dan svim mladim ljudima u Crnoj Gori, uz poruku da moramo biti ujedinjeni kako bismo poboljšali život u našoj državi.

"Prostor na političkoj pozornici Crne Gore uveliko se otvara za nove, mlade ljude, pune entuzijazma i želje da građanima donesu nešto novo, što doba u koje živimo zahtijeva. Mlađe generacije ljudi koje žele da se bave politikom moraju biti učene da dijalog vode pomiriteljskim, tonom punim tolerancije za sve različitosti koje postoje među našim narodom, jer samo na taj način Crna Gora, država koja je bogata narodima svih vjera i nacija, može ostvariti puni potencijal", dodala je Adžić, navodi se u saopštenju SNP-a.

Kako je navela, Socijalistička narodna partija daje veliki prostor mladim ljudima da se dokažu i izbore za svoje mjesto pod političkim nebom, uz školu da tolerancija i poštovanje prema svima moraju biti prioritet.

"Mladi moraju dobiti šansu da u svojoj državi dobiju uslove adekvatne za rad i mogućnost da sebi i svojoj porodici obezbijede pristojan život, da ne traže svoju sreću u inostranstvu, jer malo država na svijetu ima ljepote i potencijal kao što ima Crna Gora", saopštila je ona.

Dodala je i da moramo iskoračiti iz prošlosti i gledati u budućnost, jer tamo ćemo se svi sigurno sresti.

Bonus video: